Bliv en del af First Camps bistrohold denne sommer og skab uforglemmelige madoplevelser!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Bistropersonale til First Camp

Vil du være med til at bidrage til, at ingen går sultne på ferien? Vi tror på, at en tilfreds mave er nøglen til et glad hjerte. Gennem din passion for mad kan du derfor sikre, at gæsternes ferie bliver endnu mere mindeværdig!

Hvem er First Camp?
Vores mål er klart - at blive verdens førende campingkæde. Vores mål er umuligt at nå uden mætte og tilfredse gæster. Derfor har vi brug for serviceorienterede medarbejdere i vores bistroer. Vi vil skabe frokoster med det lille ekstra og aftener med guldkant, og vores destinationer er derfor fuldstændig afhængige af velfungerende bistroer.

Hvad indebærer rollen?
Som bistro-personale vil du arbejde i vores bistro på destinationen. Du vil tilberede mad i henhold til vores smidige koncept, servere og håndtere drikkevarer samt tage sig af opvask og rengøring. Du kan også deltage i stemningsfulde shows og quizzer i bistroen på visse destinationer.

Ud over dit hovedansvar i bistroen forventes det, at du er fleksibel og kan træde til og støtte andre områder efter behov. Vi arbejder altid efter princippet, at gæsternes behov sættes først, og vi hjælper hinanden med at løse eventuelle udfordringer.

Hvem søger vi?
Vi ser gerne, at du har erfaring med arbejde inden for café, restaurant eller fastfood-steder. Hvis du har en uddannelse inden for hotel- og restaurantbranchen, er det en fordel, men ikke et krav.

Personlighed er nøglen for os. Vi søger kolleger, der kan sprede glæde både for gæster og medarbejdere. Rollen kræver, at du er positiv, selv under stressede situationer, hurtigt kan tilpasse dig ændringer og værdsætter klare koncepter og rutiner.

Vi forventer, at du kan kommunikere flydende på dansk eller engelsk for at modtage instruktioner og interagere med vores gæster.

Hvad tilbyder vi?
På First Camp er mange startet i din position og er derefter avanceret inden for virksomheden. Du vil få mulighed for at udvikle dig, lære nye ting og møde mennesker fra hele verden. Vores fælles værdier styrer vores daglige handlinger:

We Care: Vi bekymrer os om hinanden, vores gæster og naturen.

We Have Fun: Vi har det sjovt på arbejdet og har en glad holdning både internt og når vi møder vores gæster.

We Simplify: Vi stræber altid efter at gøre vores arbejde lettere.

We Deliver Results: Alt, hvad vi gør, skal give resultater for os, vores ejere og vores gæster.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode muligheder for udvikling og omsorgsfulde kolleger, der deler visdom og latter. Sammen vil vi fortsætte vores succeshistorie og vokse med flere stjerner, der gerne vil være med til at bygge vores fremtid.

Vilkår
Vi søger medarbejdere til sommersæsonen med varierende omfang (30-40 timer/uge). Arbejdstiderne kan inkludere tidlige morgener, aftener og weekender i overensstemmelse med hotel- og restaurationsbranchens overenskomst.

Ansættelsesperiode: 15. Juni - 15. August, med mulighed for weekendvagter efterfølgende.

Ansøgning
Vi gennemfører udvælgelse og interviews løbende.

Dette kan være begyndelsen på noget fantastisk. Velkommen med din ansøgning allerede i dag! 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nordfyns Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (1-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

First Camp Danmark A/S, Strandvejen, 5450 Otterup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6066329

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet