Pris op til 4,2 millioner kroner: Se de dyreste boliger i Otterup

Profilbillede
dato

Synes du også, at det spændende at sammenligne boligpriser i Otterup? Det er altid godt at orientere sig, så man har et overblik over boligmarkedet.

Vi har her samlet Otterups dyreste huse, så du kan drage paralleller mellem pris, kvadratmeter og beliggenhed.

Det koster i gennemsnit nu 8.319 kroner at købe en kvadratmeter bolig i Nordfyns Kommune.

Det svarer til, at en typisk villa på 130 kvadratmeter nu koster 1.081.470 kr.

De 6 dyreste boliger i Otterup koster derimod 12.052 kroner pr. kvadratmeter. Disse luksusvillaer koster altså 45 procent mere end en gennemsnitsvilla i Nordfyns Kommune.

Det kan skyldes flere ting, men det som virkelig kan hive en villa op i pris er udsigt til vand. Om det så er til sø eller hav. Nærhed til skov og anden natur påvirker også priserne positivt.

Det, der trækker op, kan også være en unik, arkitekttegnet villa med unikke løsninger, højt til kip og måske en kendt arkitekt, der har tegnet stregerne og gjort det ene og alene for denne villa.

Men beliggenhed går aldrig af mode og kan trække mere op, end hvis villaen er arkitekttegnet. Ofte kan det være en god investering at bygge en lækker villa, hvis man har den gode udsigt. Men det kræver naturligvis en høj investering, som man kan se på priserne for de dyreste villaer. Omvendt skal man passe på med at smide alt for mange penge i et hus, hvis beliggenheden er dårlig eksempelvis tæt på en motorvej eller langt væk fra større byer og dermed arbejdspladser. Det kan være svært at få disse penge hjem igen.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Boliga.dk.
Kilde: Boliga.dk