Vil du forvalte og forbedre vandløb i Nordfyns Kommune? Så er du vores nye vandløbsmedarbejder!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du gerne arbejde med vandløb – forvalte og forbedre dem og samtidig sikre os mod de mange klimatiske udfordringer – og er du god til samarbejde og dialog? Så er det måske lige netop dig vi søger til at arbejde med sagsbehandling inden for myndighedsområdet og med restaurering af vandløb.

Som vandløbsmedarbejder vil du skulle arbejde med at få mange hensyn til at gå hånd i hånd. Det være sig afvanding, indarbejdelse af vandplaner og sikring af god økologisk tilstand i vore vandløb. 

Vandløbsforvaltning er et område med megen dialog med lodsejere, og det er derfor vigtigt, at du er vant til dialog, er lyttende og generelt har stærke kommunikationsevner. Samtidig har du en god praktisk forståelse for tingene, således du sammen med vores drift kan se løsningerne for dig. 

Det er et spændende og udfordrende arbejde, hvor du bruger din tekniske forståelse for vandhåndtering og vandløbshydraulik, og samtidig skal du sammen med resten af teamet sikre, at vores vandløb bliver bedre levesteder for planter, fisk og smådyr. Vi har projekter omkring restaurering af vore vandløb i regi af statens vandområdeplaner og Havørred Fyn.

Ud over de praktiske projekter arbejder vi også med kommunens vandløbsregulativer, der skal revideres. Dette er en stor og fagligt krævende opgave, hvor du igen vil skulle trække på din evne til dialog og kommunikation for at bringe de forskellige interessenter sammen. 

Klimaet spiller en større og større stor rolle i vores arbejde. Vi arbejder således også med en klimaplan for de nordfynske vandløb. Et vigtigt projekt, hvor vi skal vurdere vandløbenes kapacitet i relation til fremtidens byudvikling og klimaudfordringer. Vi tænker synergier ind – naturudvikling, friluftsliv, vådområde- og afkoblingsprojekter i relation til spildevandsstrukturen. Synergier skal giver mening og værdi for lokalområdet og øvrige interessenter, og vi har en bruttoliste på 16 projekter - så der er rigeligt at gå i gang med.

Vi har også en stor kyststrækning, der på forskellig vis kommer i spil i forbindelse med de daglige opgaver og projekter. Teamet, Natur- og Vand, varetager derfor alsidige opgaver inden for kystbeskyttelse og klimatilpasning. 

Din profil
Vi ser gerne, at dit udgangspunkt er:

 • En relevant uddannelse som ingeniør, biolog, jordbrugsbachelor, eller lignende med erfaring inden for vandløbsområdet.
 • Har arbejdet med sagsbehandling og projekter inden for vandløbsområdet i nogle år og er fortrolig med GIS-værktøjer, Scalgo.

Vi lægger vægt på at finde en medarbejder, der kan se sig selv i flere af følgende udsagn:

 • Du er god til at skabe positive relationer og bruge dem strategisk for at lykkes med dit arbejde. Vi er i tæt dialog med borgere, erhverv og interessenter, så det er afgørende, at du trives i den kommunikerende og lyttende rolle.
 • Du er god til at se løsninger og kan med lovgivningen i ryggen finde en vej, som både tjener den enkelte som fællesskabet.
 • Du skal trives med mange bolde i luften og lader dig ikke gå på af afbrydelser. Vores dagligdag er meget dynamisk, og hvad vi troede at skulle lave i morgen, viser sig ofte at skulle være noget andet. 
 • Du forstår at tage ansvar for dine opgaver og arbejde effektivt, også i pressede situationer.

Nordfyns Kommune som arbejdsplads

Nordfyns Kommune er en landbrugskommune med fokus på at styrke udviklingen i kommunen ved at have en god dialog med vores erhvervsdrivende. Samtidig er der stort fokus på at styrke indsatsen for natur og klima, og der er derfor stiftet en Grøn Fond med en bevilling på 3,5 millioner årligt til projekter, der styrker dette område.

Du bliver en del af Teknik, Erhverv og Kulturforvaltningen, nærmere bestemt Natur og Miljø med omkring 16 medarbejdere fordelt på tre teams. I Team Natur og Vand er vi seks medarbejdere.

Vi kan også tilbyde

 • Et meget uformelt miljø, hvor der er højt til loftet og altid plads til et godt grin.
 • Arbejdstid på 37 timer med flekstid og mulighed for hjemmearbejde.
 • Nærværende kollegaer, der tager hånd om hinanden. Vi lægger stor vægt på at støtte hinanden i team og afdeling. 
 • Vi har fokus på psykologisk tryghed – dvs. at vi åbent og i øjenhøjde med hinanden kan lægge udfordringerne frem, ledelse og medarbejdere imellem.
 • En organisation med stor tillid og opbakning fra det politiske. 
 • I teamet har vi en teamkoordinator, som er dit daglige kontaktpunkt, hvis der er behov for opgaveplanlægning og prioritering. 
 • Kantineordning mandag til torsdag.
 • Har du ømme skuldre, så klarer massøren dette – men i det daglige holder vi også hinanden op på at få løftet os fra stolen og lavet lidt øvelser i fællesskab.

Vil du vide mere, så kan du kontakte teamkoordinator, Michala Thomassen på 3047 3728 eller natur- og miljøchef Peter Simmelsgaard på 4171 5756.

Arbejdssted:
Otterup rådhus, Rådhuspladsen 2, 5450 Otterup.

Løn og ansættelsesforhold:
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Fuldtid.
Tiltrædelse snarest mulig, forventelig september.

Særlige krav:
Kørekort B.

Ansøgning:
Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest torsdag den 27. Juni 2024.
Der afholdes samtaler i uge 27. 

 

Her kan du læse mere om, hvad vi i Nordfyns Kommune mener, en attraktiv arbejdsplads er kendetegnet ved:
En attraktiv arbejdsplads - Nordfyns Kommune

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1d9d1515)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nordfyns Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Nordfyns Kommune, Natur og Miljø, Rådhuspladsen, 5450 Otterup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6066614

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet