Afdelingsleder til Familieafdelingen i Nordfyns Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en erfaren leder, der er har fokus på det gode samarbejde, og som brænder for at fortsætte udviklingen af familieområdet.

Familieafdelingen i Nordfyns Kommune befinder sig i en spændende udvikling. Afdelingen har gennemgået et Task Force forløb med Ankestyrelsen og Social- og Boligstyrelsen, og er i gang med at implementere udviklingsplanen i afdelingen. Derudover vil der i den kommende tid være fokus på implementering af Barnets lov. I den sammenhæng søger Nordfyns Kommune en erfaren og samarbejdende leder med et stort engagement, der kan sætte kursen og involvere medarbejderne på rejsen.

Familieafdelingen beskæftiger sig med myndigheds- og borgerettede opgaver vedrørende børn og unge i alderen 0-14 år efter servicelovens bestemmelser. Afdelingen spiller en afgørende rolle i at hjælpe kommunens sårbare børn og unge. Afdelingen er inddelt i flere teams, som består af 21 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere samt to faglige koordinatorer og en teamleder.
Som leder i Nordfyns Kommunes Familieafdeling, vil du få det overordnede ansvar for myndighedsopgaverne, og dine væsentligste fokusområder bliver at lede udviklingen og driften i afdelingen samt stå for økonomistyring.

Som leder af Familieafdelingen kommer du til at stå i spidsen for den fortsatte udvikling i afdelingen. Du vil derudover have det daglige ledelsesansvar for Handicapteamet og Familieplejeteamet. Herudover skal du bidrage til et godt samarbejde med teamlederen, den faglige koordinator, ledelsesgruppen samt udfører- og almenområdet.

Vi søger en empatisk leder, der har gode relationelle og kommunikative kompetencer til at samarbejde om at fremme trivslen og arbejdsglæden i afdelingen. Med andre ord søger vi en leder, der med åbenhed og humor kan opnå følgeskab i en afdeling i udvikling.

Den nye leder bliver en del af en ledergruppe i Børn og Familie. I Børn og Familie er omgangstonen uformel, og arbejdspladsen er præget af ambitiøse medarbejdere, der brænder for at samarbejde om at gøre en forskel for kommunens borgere.

Vækker det din interesse, og vil du lede et stærkt team, har du en solid erfaring med ledelse og med at implementere forandringer, og har du flair for kommunikation og økonomistyring? Så er du måske vores nye leder.

Du kan læse mere om Nordfyns Kommune, Familieafdelingen samt lederens hovedansvar og opgaver i stillings- og personprofilen: https://www.nordfynskommune.dk/media/1vgb05ka/afdelingsleder-familieafdelingen-stillings-og-personprofil.pdf
 

Har du spørgsmål til stillingen, er du ligeledes velkommen til at kontakte chef for Børn og Familie, Jesper Due Pedersen, Nordfyns Kommune, på telefon 20 58 77 17 eller 
direktør for Børn og Unge, Karsten Poulsen, Nordfyns Kommune, på telefon 24 86 55 00.

Ansøgningsfristen udløber torsdag den 30. november 2023, og du kan søge stillingen via linket her på siden.

Stillingen ønskes besat 1. januar 2024, og din daglige arbejdsplads bliver i Børn og Familie på Otterup Rådhus, Rådhuspladsen 2, 5450 Otterup.

Første samtale vil foregå den 5. december 2023 og anden samtale vil foregå den 12. december 2023.

Kandidater der går videre til anden samtale skal gennemgå et testforløb hos Genitor.

Ansættelse sker på overenskomstvilkår efter forhandling og med udgangspunkt i kvalifikationer.
Straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.
 

Her kan du læse mere om, hvad vi i Nordfyns Kommune mener, en attraktiv arbejdsplads er kendetegnet ved:
En attraktiv arbejdsplads - Nordfyns Kommune 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=23e2ae4c)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nordfyns Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Nordfyns Kommune, Familieafdeling, Rådhuspladsen, 5450 Otterup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5946673

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet