Hjælper til ung kvinde i Odense N

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Jeg søger en fleksibel og stabil hjælper fra september 2023 til cirka 10-15 timer om ugen med mulighed for ekstra timer. Der er mulighed for enkelte vagter fra nu og frem til september. Som regel ligger vagterne i tidsrummet 7-19, og de varer i gennemsnit 4-6 timer.
Jeg er en 20-årig selvstændig kvinde med AMC. Til dagligt læser jeg psykologi på SDU.

Jeg bor sammen med mine forældre og min lillesøster. 

Til daglig sidder jeg i kørestol, men jeg kan gå kortere distancer indendørs med støtte. I dagligdagen har jeg bl.a. brug for hjælp til transport, lettere personlig pleje, praktiske opgaver og ledsagelse. 


Jeg har en handicapbil, der bruges til transport under vagten, men jeg har ikke selv kørekort. Det er derfor et krav, at du har. 


Jobbet indebærer, at du nogle dage, særligt når jeg har undervisning, har meget tid for dig selv, hvorimod du andre dage vil skulle være mere på. Det er vigtigt, at du er klar på begge dele, da der både skal være plads til, at du er ”fluen på væggen”, men også en naturlig del af hverdagen. En god situationsfornemmelse er derfor altafgørende, ligesom det er vigtigt, at du er god til at underholde dig selv. 

Samtaler forventes afholdt løbende. Har du ikke hørt fra mig primo september, er stillingen desværre besat til anden side.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nordfyns Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Ellebjergvej, 2450 København SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://mit.duos.dk/jobs/136670

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845116

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet