Maskiningeniør til Dyno Engineering i Meneta Advanced Shim Technology A/S

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Til at styrke Meneta Advanced Shim Technology A/S Dyno Engineering afdeling, søges en engageret og ambitiøs maskiningeniør, som brænder for mekanisk konstruktion og design af tekniske løsninger på et højt niveau.

Stillingen:

Afdelingen arbejder primært med udvikling og optimering af NVH dynamometre, som er højt specialiserede maskiner til NVH test af bremsesystemer på personbiler. Ved Menetas testlokationer i Danmark, Tyskland, Kina, Indien og USA bruges maskinerne til udvikling og test af nye bremsesystemer og er et vigtigt element i virksomhedens strategi for at opnå nye forretninger. Den samlede flåde af testmaskiner består af i alt 22 maskiner fordelt på 5 lokationer. Der er løbende projekter med opgradering af udstyret for at sikre, at de kan leve op til de seneste teststandarder, som løbende redefineres af bilproducenterne.

Din primære arbejdsopgave bliver at varetage de mekaniske konstruktionsopgaver i forbindelse med projekter. Det kan både omhandle opgradering af eksisterende maskiner, men også design og konstruktion af nye maskiner.

Afdelingen er placeret sammen med virksomhedens Technology Center, som ligeledes arbejder med udvikling og konstruktion af maskiner og produktionsudstyr. Der vil derfor være god mulighed for sparring med dygtige kolleger på tværs af organisationen.

Du vil blive en del af et fagligt stærkt og velfungerende team, som har en central rolle i realiseringen af virksomhedens vækstmål over de næste år.

Kvalifikationer:

Du har en videregående uddannelse som maskiningeniør eller anden relevant teknisk baggrund. Vi vægter højt, at vores kommende medarbejder har en god bred procesforståelse og arbejder struktureret og systematisk, samt har flair og interesse for specifikationer og dokumentation.

Der vil på sigt være mulighed for at lede projekter, små som store og på tværs af afdelinger og landegrænser. Du er løsningsorienteret og evner at realisere projekter fra tanke til handling.

Vi ser gerne, at du har kendskab til 3D konstruktion i Solid Works og du skal være god til at kommunikere på dansk og engelsk både på skrift og i tale.

Vi tilbyder:

Et spændende job i en international organisation, hvor du vil få mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af avanceret testudstyr til den automotive sektor. Du kan se frem til en travl, udfordrende og varieret hverdag med indflydelse og ansvar. Stillingen giver rig mulighed for at blive specialist indenfor branchen og med mulighed for at sætte sit eget præg på projekterne.

Løn efter kvalifikationer

Yderligere informationer:

Meneta Advanced Shim Technology A/S (MAST) er en del af den globale virksomhed, Meneta Holding A/S, som oprindeligt blev etableret i 1953 i Stige ved Odense. Selskaberne i Meneta Holding A/S fremstiller en række produkter til automobilindustrien, herunder diverse bremsedele, fra egne fabrikker i Danmark, USA, Indien og Kina og har omkring 2.000 ansatte globalt.

MAST A/S fremstiller støj- og vibrationsdæmpende materialer til bremseindustrien og betjener primært de europæiske og amerikanske markeder med egne udviklings-, test- og produktionsfaciliteter i Danmark, USA og Tyskland. Selskabet beskæftiger ca. 150 personer totalt set og er absolut markedsledende i Europa.
Se eventuelt flere informationer om Meneta på www.meneta.com.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nordfyns Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Meneta Holding A/S, Strandholtvej 49, 5270 Odense N

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: http://www.meneta.com/1036-2/?hr=show-job/149714&linkref=111137&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842976

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet