Vedligeholdelsesassistent søges til Meneta Danmark ApS

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for god service, er du imødekommende, hjælpsom og med hænderne skruet rigtigt på, så er det måske dig vi søger hos Meneta Danmark ApS.

Stillingen:

Du vil som vedligeholdelsesassistent indgå i vedligeholdsteamet som varetager vedligeholdelses- og reparationsopgaver, samt service til produktionen.

Du vil indgå i det daglige vedligehold hvor der blandt andet skal laves:

  • svejsning af småopgaver
  • truckkørsel
  • mindre bygningsopgaver
  • fremstilling af hjælpemidler til produktionen
  • kørsel af småting

Opgaverne er mange og forskelligartet og vi forventer derfor at du behersker en vis grad af procesforståelse og stor selvstændighed.

Vores mål er at støtte produktionen for at sikre, at den hele tiden kører optimalt og efter planen, derfor ved vi sjældent hvad arbejdsdagen byder på.

Kvalifikationer:

Du er gerne uddannet maskinarbejder eller lignende og har truckcertifikat, det er vigtigt at du har relevant praktisk erfaring, samt du har erfaring inden for industrivirksomheder.

Du arbejder selvstændig og struktureret, og du yder god service til dine kolleger og bidrager til det gode samarbejde. Du er fleksibel med arbejdsopgaver og eventuelt overarbejde. Du har truckcertifikat.

Vi tilbyder:

Et spændende job, hvor du kan se frem til en travl, udfordrende og varieret hverdag, med gode arbejdskolleger og et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Løn efter kvalifikationer.

Yderligere informationer:

Meneta Danmark ApS er en del af den globale virksomhed, Meneta Holding A/S, som oprindeligt blev etableret i 1953 i Stige ved Odense. Selskaberne i Meneta Holding A/S fremstiller en række produkter til automobilindustrien, herunder diverse bremsedele, fra egne fabrikker i Danmark, USA, Indien og Kina og har omkring 2.000 ansatte globalt.

Meneta Danmark ApS fremstiller stålbagplader til skivebremser. Vore kunder er bremsebelægningsproducenter og bremsesystemproducenter. Selskabet beskæftiger ca. 90 personer totalt set i Danmark. Se eventuelt flere informationer om Meneta på www.meneta.com.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nordfyns Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Meneta Holding A/S, Strandholtvej 49, 5270 Odense N

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: http://www.meneta.com/1036-2/?hr=show-job/150123&linkref=111146&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843003

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet